Search Faster With Google Search

Custom Search

Tuesday, July 26, 2011

Review Buku: Men Are from Mars, Women Are from Venus By John Gray

Korang pernah baca tak buku ni? Ni kali pertama aku baca buku ni sepenuhnya. Sebelum ni tau sikit2 je. Buku ni mengenai bagaimana nak berkomunikasi dengan cara yang betul antara lelaki dan perempuan terutama suami isteri. Dalam rumahtangga mesti ada perselisihan faham yang pasti berlaku.. kenapa? kerana lelaki dan perempuan adalah dari dua planet yang berbeza. Walaupun kita bercakap bahasa yang sama namun maksudnya berbeza... Sebab tu lah berlaku salah faham antara antara suami isteri.. Nak cerita lebih2 pun tak seronok kan. Lebih baik baca sendiri.. Bukunya harga RM35.00 je. Nasib baik suamiku sponsor...(Makasih suamiku ia sangat bermakna..) Bila aku baca buku ni rasa kaum lelaki ni sangat unik. Begitu juga kalau kaum lelaki baca mesti rasa kaum wanita ni unik.. Kerana apa yang kita sangka atau fikir mengenai pasangan kita kemungkinan tersasar jauh. Penat jugak sebenarnya baca buku ni tapi seronok lagipun aku memang suka membaca. Ni ada link pdf file utk buku ni...cubalah baca.

http://xa.yimg.com/kq/groups/21230179/1805388939/name/ladies.pdf

Tips: Kalau ada salah faham ingat satu je iaitu dia dari planet lain.hehe

Hargailah pasangan anda.^v^ mrs.iskandar^v^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget