Search Faster With Google Search

Custom Search

Tuesday, December 27, 2011

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Tetiba rasa nak join gak contest giveaway ni nih sebab hadiahnya menarik minatku..:p

Mula-mula...

1 -Aku dah buat tajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY 

2 -Dah tempek gambar banner dan link ke entry contest



2 -Dah Like Fan Page TLP di facebook      http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan dah jadi follower di blog owner.

3 -Dah Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (penaja hadiah) 

3 -Dah tag 5 org kawan blogger (lebih ke kurang pun leh:P)
   Mangsa-mangsaku..:p dalam erti kata lain ku relakan diriku di tag semula.

4 -Dah letak link entri ni di sini.

5 -Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012. Banyak lagi masa..^v^

Dah siap! Tunggu hadiah je pengumuman pemenang bertuah je..hehe

4 comments:

  1. mr and mrs IS

    thanks for joining tlp punya GA ye...

    good luck tau:)

    ReplyDelete
  2. thanks tagged.. hehe jom tunggu hadiah sama coz dieyna pun dah join GA ni

    ReplyDelete
  3. Sama-sama Dieyna..:) ok kita tunggu hadiah...hehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget